Help

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van de kennisbank? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de online handleiding.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 070-378 98 80 of via vind@sdu.nl

Redactie
Reed Business, de redactie en de auteurs van VIND Omgevingszaken streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen over de informatie in deze kennisbank zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindomgevingsrecht@sdu.nl.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk middels vind@sdu.nl

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

De kennisbank op proef?
Wilt u meer informatie over de VIND Omgevingszaken, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op met Sales Overheid & Recht, telefoonnummer 070-378 98 80 of via vind@sdu.nl.

Gebruiksvoorwaarden
Lees hier de gebruiksvoorwaarden van VIND Omgevingszaken.

Eigen Beleid in VIND Omgevingszaken

Naast landelijke wet- en regelgeving heeft u als organisatie vaak ook eigen beleid geformuleerd. Daarnaast zijn er diverse interne procedures, regelingen en protocollen waarmee u en uw collega's rekening moeten houden. Met de Eigen Beleid tool heeft u de mogelijkheid om dit (lokale) beleid op te nemen en 24/7 te raadplegen binnen VIND Omgevingszaken. Dat scheelt uw organisatie veel zoekwerk in diverse mappen en netwerken. De Eigen Beleid tool is veilig: de opgenomen documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.

Het activeren van de Eigen Beleid tool is heel simpel: u hoeft alleen maar onderstaande formulier in te vullen. Heeft u veel eigen beleid-documentatie? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding voegen wij deze documentatie voor u toe in de kennisbank.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis tool.
  • Al uw eigen en landelijke informatie overzichtelijk, efficiënt en veilig bij elkaar op één plek, in VIND Omgevingszaken.
  • Snel te vinden in de kennisbank: uw eigen beleid documenten staan altijd bovenaan in de zoekresultaten en hebben een eigen tab.
  • Alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.
  • Eenvoudig te activeren
  • Handige invoerservice bij veel eigen beleid-documentatie

Wilt u de Eigen Beleid tool activeren? Klik dan hier
Ontvangt u liever eerst meer informatie of een persoonlijk training? Bel ons via 070-378 98 80 of stuur een mail naar vind@sdu.nl.